• Ines Rosef-Ingram

Forbedre åpne-raten for e-post med 4 enkle stegHva er det egentlig som påvirker åpne-raten for e-post?


Det er ikke kun godt, relevant og målrettet innhold som teller, e-posten må faktisk ende i innboksen!


Leverandører av e-post tjenester har sine egne algoritmer som de ikke deler med omverdenen, men et par ting vet vi hjelper.


1. Identifiser kontakter som ikke engasjerer seg

2. Lag effektive e-poster

3. Ta vare på ditt ditt domene omdømme

4. Oppdater dine e-postmaler1. Identifiser kontakter som ikke engasjerer seg

Kontakter som ikke engasjerer seg i dine e-poster har større sannsunlighet for å se på disse som spam og rapportere dette. Sørg for å kun sende relevent innhold til relevante kontakter. Dette vil ikke bare minske sannsunligheten for at dine e-poster blir rapportert som spam, men det vil også få mottakeren til å føle at innholdet faktisk er relevant for dem.


Et e-postsystem som segmenterer dine kontakter basert på hvor de kommer fra (f.eks hvilken annonse og hvilken platform) og deres interesser vil hjelpe deg å kommunisere mer relevant innhold som igjen har større sannsunlighet for å engasjere mottakerne.2. Lag effektive e-poster

Hvordan du bygger innholdet betyr noe. Her er et par ting du bør tenke på


  • E-posten du sender fra bør være din jobb e-post, f.eks. linda@ dinbedrift .no og ikke linda@ gmail .com


  • Tittellinjen bør reflektere hva som er innholdet i e-posten. F.eks. dersom tittelen sier 50% på hundefor, før innholdet også være om 50% på hundefor, ikke om hundeluftertjenesten din.


  • Ha ca 80% tekst og 20% bilder


  • Ha en godt synlig lenke for å melde seg av videre korrespondanse3. Ta vare på ditt ditt domene omdømme

Sørg for at ditt domene har et godt omdømme og se til eventuelle problemer.


Se denne videoen fra Keap om dette:
Sørg for at ditt domene har godkjent at e-postprogrammet kan sende ut e-post fra ditt domene. Med andre ord, la domeneleverandøren få vite at det er OK at e-postprogrammet sender ut e-post fra ditt domene. Dette gjøres i DNS innstillingene med DKIM og SPF.
4. Oppdater dine e-postmaler

Sørg for at e-postmaler er oppdatert regelmessig. Dersom en mal er rapportert som spam, bør du sannsynligvis slette det og lage en ny en.


En ekstra fordel med dette er at design og innhold holdes oppdatert.
Pine3 Marketing er en sertifisert partner av Keap/Infusionsoft by Keap, en av markedets ledende programmer for automatisering av markedsføring. Du får CRM, segmentering, e-post, automatisering, og mer - alt-i-ett.

Kontakt oss dersom du er interessert i å øke leverings- og åpne-raten, og vi vil vise deg hvordan Keap/Infusionsoft by Keap hjelper med dette.
Kilder:

Keap - Improve email deliverability

20 views0 comments

Thank you!