• Ines Rosef-Ingram

Hva er det med disse sorte Nike-skoene?

Updated: Jan 21, 2020Jeg bruker ofte et eksempel med sorte Nike løpesko når jeg snakker med potensielle kunder.


Eksempelet er:

Du driver en skobutikk på nett og noen klikker på en annonse du har for sorte Nike løpesko for kvinner. Du selger alle typer sko, men det er denne annonsen de klikker på. Få er klare til å kjøpe med en gang når de ser etter ting på nett, så personen forlater nettbutikken din uten å kjøpe. Du har nå betalt for et klikk, men ikke fått en kunde.


Når du da skal kommunisere videre med denne personen for å konvertere de til kunder er det helt relevant å kun kommunisere rundt produktet personen viste interesse i, nemlig sorte Nike løpesko for kvinner, IKKE f.eks om rosa stillettheler, eller golfsko for menn. Dette er et enkelt eksempel på segmentering av interessenter for å optimalisere konverteringen til kunder.


Nå spør du deg kanskje om hvordan jeg tenkte du skulle kunne fortsette å kommunisere med denne personen. I tillegg til re-targeting er det en spesifikk ting jeg driller kunder på: Få inn kontaktdetaljene til den som er interessert! Dette er tidlig på prioriteringslisten når vi starter med nye kunder, hvordan skal du ellers vite hvem som er i markedet for nye sorte Nike løpesko akkurat nå?


Interessert i å komme i gang med segmentert markedsføring?

- Ta kontakt da vel!


31 views0 comments

Thank you!