• Lene Kristin Vastveit

Hva gjør en nå?
Hverdagen har endret seg stort de siste ukene for de aller aller fleste, og både arbeidsplasser og bedrifter står i fare. Vi ser at mange av våre kunder gjør tiltak for å omstille seg endret etterspørsel og utsalgssted (les nett). Her er våre topp tips til deg:


Hva kan du gjøre:

 1. Gjør produktet ditt tilgjengelig på nett, om du har en tjeneste eller en vare, se om du kan selge på nett. Har du ikke egen nettbutikk kan du kanskje inngå samarbeid med andre.

 2. Tilby gratis frakt (og eventuelt retur). Gjør det lett og risikofritt å kjøpe produktet eller tjenesten din.

 3. Godta lavere fortjeneste per vare eller tjeneste. Husk at fornøyde kunder kan komme igjen og igjen.

 4. Husk at du kan bruke tiden nå til å forbedre og videreutvikle produktet ditt, og utvikle dine egne kunnskaper.

 5. Husk at nedturen skyldes eksterne faktorer, det har ingenting med deg å gjøre. Produktet eller tjenesten din er like unikt som for en måned siden og planen din er like god.

 6. Hold deg positiv! Prøv å se hvilke muligheter som finnes og ikke bare hvilke begrensninger en ser. Vi tar gjerne en helt uforpliktende idemyldring om det ønskes.


Det er viktigere enn noen gang at du får mest mulig utav hver krone du legger på markedsføring.


Hva gjør vi annerledes

 • Vi vil tilby to ukentlig kurs til dem som endelig nå har litt tid til å sette seg inn i hva automatisert markedsføring er og hva et automatiseringsverktøy som Keap kan gjøre for din bedrift. Kursene er gratis for alle. Se mer info om kurset om automatisert markedsføring her og mer om kurset om Keap her. Del gjerne.

 • Vi passer på å alltid gi litt ekstra (ekstra) til alle våre kunder og nå er vi også tilgjengelig for idemyldring og eller kanskje bare en å prate litt med (også over helgene)

 • Vi gir mulighet for kunder å betale over tid om nødvendig.

 • Vi tilbyr markedsførings tjenester ned til 250kr per time til bedrifter rammet av nedgangen vi ser på grunn av Covid-19. Kontakt oss gjerne for å se om våre tjenester passer deg.

 • Vi er tilgjengelig på e-post og de fleste større sosiale media kanaler. Slå gjerne av en prat, helt uforpliktende og gratis selvsagt!


Pass på dere selv og deres kjære.

24 views0 comments

Thank you!